Analogue boathouse in the South of England.

 

 

 

A series of thresholds allow flexibility of space. Burnt timber shutters, moved by hand (no fancy electric motors) can be opened and closed to control light in to the building. When not in use, the building's shutters are closed to create a monolithic structure within the landscape. Initial design done in collaboration with architect Eva Willoughby. Photography by Alan Williams

Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Merrett Houmøller Architects -
Pinterest Instagram share